Ζήστε τις απόλυτες διακοπές ονείρου σε μια από τις βίλες μας. Βρίσκονται στο συγκρότημα Astra Zante Villas στην μαγευτική περιοχή του παραθαλάσσιου Κερίου κοντά στις γαλάζιες σπηλιές. Οι βίλες είναι ανεξάρτητες και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 8 άτομα ανάλογα με το μέγεθος της βίλας. Το συγκρότημα διαθέτει 7 πολυτελής βίλες με μοντέρνο σχεδιασμό και περιβάλλονται από έναν καταπράσινο κήπο. Η κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα και είναι πλαισιωμένη από ομπρέλες, σεζλόνγκ και έπιπλα κήπου για να απολαύσετε το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής σας, ατενίζοντας την υπέροχη Ζάκυνθο να απλώνεται μπροστά στα πόδια σας.

Είστε έτοιμοι για μια ξενάγηση στις βίλες;

Η πόλη της Ζακύνθου και πρωτεύουσα του νησιού είναι κτισμένη στο ανατολικό μέρος του νησιού, στους πρόποδες του λόφου της Μπόχαλης. Είναι μια σύγχρονη πόλη που χτίστηκε μετά από το σεισμό του 1953. Τα επιβλητικά παραδοσιακά κτίρια με τις καμάρες, τα τοξωτά παράθυρα και οι γραφικές πλατείες διατηρούν το παραδοσιακό ύφος της παλιάς πόλης. Εδώ βρίσκεται και το κεντρικό λιμάνι του νησιού που συνδέει την Ζάκυνθο με την Πελοπόννησο. Επίσης καθημερινά ξεκινούν καραβάκια που κάνουν το γύρο του νησιού για να απολαύσετε από κοντά το Ναυάγιο, τις Γαλάζιες Σπηλιές, το Μαραθονήσι και πολλές άλλες ομορφιές. 

Αναφωνήτρια: Η Μονή της Αναφωνήτριας με τον χαρακτηριστικό της πύργο βρίσκεται στην περιοχή του Πλεμοναρίου, στα ΒΔ της Ζακύνθου. Βυζαντινής προέλευσης είναι η θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της «Αναφωνήτριας», η οποία έφθασε κατά τρόπο θαυμαστό εδώ από την αλωμένη Κωνσταντινούπολη (1453).

Το χωριό πήρε το όνομά του από το αξιόλογο μοναστήρι της Παναγίας της Αναφωνήτριας, που βρίσκεται στην περιοχή του.

Το Τσιλιβί βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ. από την πόλη, σε έναν απάνεμο κόλπο που προστατεύεται από το ακρωτήρι Γιδάκια και εξελίσσεται σε ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα θέρετρα της ανατολικής ακτής.

Ο παραλιακός οικισμός έχει πλέον συνενωθεί με το χωριό του Πλάνου, σε απόσταση 1 χλμ. προς την ενδοχώρα. Στην περιοχή λειτουργούν εστιατόρια, νεανικά στέκια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ.

Οι Αλυκές είναι ένα τουριστικό χωριό που βρίσκεται στην δυτική ακτή του νησιού 18 χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου. 

Χαρακτηρίζεται από αλυκές που εφοδιάζουν ολόκληρο το νησί με αλάτι και από τις οποίες το χωριό πήρε το όνομά του, και είναι κυρίως μια τουριστική περιοχή με ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα σπίτια, εστιατόρια, παμπ και κάθε είδους τουριστικές υποδομές.

Εκτός από τις αλυκές, υπάρχει ένα μικρό ποτάμι που χύνεται στη θάλασσα πάνω από το οποίο έχουν κτιστεί γεφυράκια που πρέπει να περάσετε για να φτάσετε στο κέντρο του χωριού.

Σε απόσταση περίπου είκοσι χιλιομέτρων από την πόλη της Ζακύνθου, το μικρό χωριό Λίμνη Κεριού βρίσκεται στην πλαγιά του Ακρωτηρίου Μαραθία, ακριβώς απέναντι από το νησάκι Μαραθονήσι.

Χαρακτηρίζεται από μια όμορφη μικρή παραλία με βότσαλα που την σκιάζουν μερικά πεύκα και περιβάλλεται από πολλές τοπικές ταβέρνες που, ιδίως μόλις βραδιάσει, δίνουν στον κολπίσκο μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.